Toerustingsavond voor ouders & jeugdleiders

Beste broeder en zuster,

Een mooie uitnodiging voor een toerustingsavond op 10 mei a.s. voor ouders met als titel ‘Opvoeden met vallen en opstaan’ ontvingen wij als Keerpunt van de Vrije Baptisten Gemeente uit ons dorp Nieuw-Lekkerland.

De Vrije Baptisten Gemeente organiseert jaarlijks voor hun jeugdleiders een toerustingsavond. Toen zij bezig waren met de voorbereiding vroegen zij zich af: ‘Waarom zouden we het niet breder binnen Keerpunt delen? Alleen al van het stellen van die vraag werd ik blij omdat zij daarmee laten zien hoe goed het is om als christenen samen op te trekken en onze geloofsvragen of dilemma’s te delen.

Door mevr. Annemarie van Heijningen-Steenbergen uit te nodigen hebben zij een spreekster die als geen ander weet wat het is om opvoedingsdilemma’s te bespreken.

 

Op de hiernaast afgebeelde flyer treft u meer informatie over de avond aan.

Vanuit Keerpunt moedigen wij vooral jeugdleiders en ouders van kinderen en jongeren (richtlijn leeftijd v.a. 10 tot 18) aan om deze avond te bezoeken en zo samen op te trekken, van elkaar te leren, te bemoedigen en elkaar tot een hand en een voet te mogen zijn.  

 

Namens Keerpunt, Folker Damsteegt en Henriëtte Janse