Jongerenavond

Op zondagavond 1 mei 2022 wordt er in Nieuw-Lekkerland door een groep enthousiaste mensen, en in samenwerking met Keerpunt een jongerenavond georganiseerd in de feesttent van VV Nieuw-Lekkerland. In verband met het jubileumfeest van de voetbal, is er de mogelijkheid ontstaan om voor de jongeren een worship avond te organiseren waarbij iedereen vanaf 12 jaar van harte is uitgenodigd.

De avond zal begonnen worden met een lekker broodje hamburger waarna de band Salted Worship mooie, bekende liederen ten gehore zal brengen.

De spreker op de avond is de Rotterdamse Jonathan Pellegrom, jeugdwerker en gepassioneerd spreker. Hij zal spreken over het thema: I am… Wat afgeleid is van de woorden van Jezus: “Ik ben de Goede Herder.” “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” En zo zijn er nog meer “I am” uitspraken.

Het is een laagdrempelige bijeenkomst en iedereen is van harte uitgenodigd.

We hopen jullie graag te zien op zondagavond 1 mei!.

NB. in verband met een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen, wordt iedereen verzocht zo veel mogelijk op de fiets te komen.