Wees jezelf

Speciale middag voor gezinnen van kinderen in de basisschoolleeftijd.

Zondagmiddag 1 mei organiseert Keerpunt een speciale middag voor gezinnen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Spreker en goochelaar Jan zal op een creatieve manier vertellen over ‘Hoe God naar jou kijkt’.

Daarna zullen er verschillende workshops voor de kinderen zijn. Denk aan: Armbandjes maken, boogschieten, trommelen, handletteren, basketballen, happy stones maken, doel schieten, houtbewerken en nog veel meer.. Ook worden er warme poffertjes uitgedeeld.

          Wanneer: 1 mei 2022 om 15.30 uur

          Waar: In de tent op het voetbalveld van V.V. Nieuw-Lekkerland aan de Tiendweg

Zorg dat jullie er zijn en neem gezinnen uit je buurt mee! Samen ontdekken, verbinden en bezig zijn. Omdat God de ander net zo lief heeft!     Kinderen ontvangen een persoonlijke uitnodiging via school.

Vragen, ideeën?- neem contact op met de vertegenwoordiger uit jouw kerk in Keerpunt.

Namens de KEERPUNT-werkgroep,