Kerstavond 2020

In Alblasserdam wordt in samenwerking met ‘Alblasserdam op weg naar Kerst’ en ‘Gospelkoor His Voice’ de actie “Geef Licht” gehouden, met de bedoeling Alblasserdam in het licht te zetten.

“Op kerstavond 24 december a.s. willen we u vragen om een kaarsje van 18.00 tot 20.00 uur aan te steken en buiten in uw voortuin of op uw stoep zichtbaar neer te zetten, zodat u licht geeft aan de mensen om u heen.  Naast het licht verspreiden met kaarsjes willen we ook het licht verspreiden door middel van een lied.  Jaco Mulder heeft een prachtig nummer geschreven; “Laat het licht van Jezus zien”.

https://www.youtube.com/embed/PzmaA5ZPyuo

 

Luister, geniet en beleef, als een kaars die warmte geeft en zicht. En laat ook op deze manier het Licht van Jezus zien. Straal Zijn licht uit om je heen. Geef het door. De boodschap van het Kind van Hoop en Licht.”