Alblasserdam op weg naar Kerst

Hoe zat dat ook al weer met kerst? Was dat niet dat feest van de geboorte van dat jongetje?

Op 21 december slaan verschillende kerken uit Alblasserdam de handen ineen. Samen organiseren zij het evenement: Alblasserdam op weg naar Kerst.

Wilt u het Kerstverhaal ook van ‘dichtbij’ beleven. Dan bent u van harte welkom om mee te wandelen door het verhaal van de langverwachte Koning. Een tocht waarbij steeds meer van het verhaal zichtbaar wordt. Een reis langs de hoofdpersonen uit dit verhaal van lang geleden. Of is het méér dan een verhaal?… Is het toch meer dan dat … de waarheid. Jouw waarheid?! Kom en beleef het met ons mee!


Tussen 18.00 en 19.30 uur start dit avontuur vanaf het plein voor Landvast in Alblasserdam.

Ga je met ons mee op weg naar Kerst?

Route:
Landvast » Cortgene » Dam » Plantageweg » Kinderboerderij » Van Eesterensingel » Lidl » Havenkerk » Rozenstraat » Van Eesterensingel » Elthetokerk » Blokweerweg » Cortgene » Haven » Landvast

Hoe werkt de tocht:

Tussen 18.00-19.30 uur – inschrijven bij cultureel centrum Landvast

Daarna kunt u in kleine groepjes de tocht lopen: u kunt de lichtjes volgen. Onderweg komt u langs borden met Bijbelteksten en loopt u langs taferelen uit het wonderlijke verhaal.

Na afloop kunt u (gratis) drinken halen op het plein bij Landvast en kunnen de kinderen nog een marsmallow roosteren boven een warm vuurtje.

Het is dus een doorlopend gezellig samenzijn!

Hopelijk wilt u het Kerstverhaal ook van ‘dichtbij’ beleven en sluit u deze avond bij ons aan!

Na afloop van de tocht begint om 20.15 uur de dorpskerstzang van His Voice in cultureel Centrum Landvast.

Voor meer informatie : www.kerst-alblasserdam.nl